Administratie - licenties, cursussen, facturen

Voor administratieve vragen kan men schriftelijk of telefonisch terecht bij het secretariaat KUBUS. Het betreft bijvoorbeeld:
  1. De aanschaf van (extra) licenties
    Veel licenties zijn ook aan te schaffen via de webwinkel:
    1. Archicad STAR(T) Edition
    2. Stagelicentie voor Archicad
    3. Licenties KUBUS Spexx
    4. Licenties Artlantis
Per 01-04-2023 is het aankopen van een 100-urensleutel (PPU) vervallen.
  1. Wijzigen van licentie type
    Voor het omzetten van de Archicad licentie van hardware naar software of vice versa kan gebruik gemaakt worden van de webwinkel.

2. Opzeggen van licenties

3. Vragen over bestellingen in de webwinkel

4. Het opzeggen van abonnementen

5. Wijzigen van de contactgegevens van het bedrijf

6. Vragen over facturen en betalingen

7. Vragen over leveringen

8. Inschrijvingen van cursussen

• Related Articles

• Studenten en opleidingen

Alle door ons geleverde software is beschikbaar voor educatie-doeleinden en studenten die binnen de doelgroep van de software vallen. Dit tegen gereduceerde kosten en meestal gratis. Archicad Archicad is gratis te gebruiken voor opleidingen en ...