Apple ARM processoren | 09-12-2020

Apple heeft aangekondigd over te gaan van Intel naar ARM processoren (CPU). Deze verandering vindt plaats gedurende de komende jaren en de eerste computers zijn al in omloop. GRAPHISOFT volgt deze ontwikkeling op de voet en geeft informatie en advies in hun Help Center in artikel ARM Mac support met antwoord op enkele veelgestelde vragen zoals 'Wanneer is Archicad compatible' en 'kan er ge├»nvesteerd worden in een systeem met ARM architectuur'. Tevens heeft GRAPHISOFT een uitgebreide test en vergelijking van de prestaties van de nieuwe M1 chip gedaan.
Een overzicht van de systeemeisen voor Archicad.