Update: Apple silicon | 25-04-2023

Sinds 9 maart 2023 is de Nederlandse versie van Archicad 26, die native werkt met de Apple silicon chips, beschikbaar.
Zie hiervoor de Archicad 26 voor macOS (Apple silicon) download.

Het gaat daarbij om de volgende chips:
  1. Apple M1
  2. Apple M1 Max
  3. Apple M1 Pro
  4. Apple M1 Ultra
  5. Apple M2
Er zijn aparte downloads van Graphisoft add-ons voor deze Apple Silicon Archicad versie.
Update:
De Archicad 26 KeyMember Editie is nu ook beschikbaar voor Apple Silicon. Deze kan vanaf deze pagina worden gedownload