Archicad 24 Update 3 | 24-03-2021

Update 3 van Archicad 24 is uitgebracht.
Naast diverse bugfixes (waaronder Langzaam bij openen en opslaan op MACworden de volgende nieuwe features geïntroduceerd:
  1. PARAM-O is nu ook beschikbaar op Mac en is geïntegreerd in Archicad. De add-on heeft ook enkele verbeteringen.
  2. Het instellen van de Structural Analytical Model Translator wordt makkelijker gemaakt door het geautomatiseerd mappen van staalprofielen
Archicad geeft automatisch een melding als de update beschikbaar is. Geen melding? Download de update dan handmatig via Help > Check for updates of download de update via de website van GRAPHISOFT.

Lees meer over de nieuwe features in de update van Archicad 24.

MacOS 11 Big Sur
Het installeren van Update 3 op Mac OS 11 Big Sur heeft tot gevolg dat het aanklikken van een aankruisvak niet goed werkt. Klik op het bovenste gedeelte van het aankruisvak om deze aan of uit te vinken. Lees meer in het artikel macOS 11 Big Sur ondersteuning | 28-04-2021