Archief - Archicad downloads

Onderstaande versies zijn alleen ondersteund op de besturingssystemen die toen beschikbaar waren. Graphisoft heeft een overzicht van alle Archicad versies en compatible besturingssytemen.
Bij iedere download staat een link naar de Troubleshooting pagina van Graphisoft.

KeyMember Editie

Archicad download archief

De installatieprogramma’s van ARCHICAD 21 en ouder werken op de ingebouwde Java-versie van dat moment. Deïnstalleer daarom vóóraf de huidige Java-versie en installeer de benodigde Java-versie van de Graphisoft support pagina
Archicad 26

Archicad 25

Archicad 24

Archicad23

1. Download & Installatie Archicad ( Windows en Mac)
  2. Systeemeisen
  3. Hulp bij installatie

Archicad 22

1. Download & Installatie Archicad ( Windows en Mac)
  2. Systeemeisen
  3. Hulp bij installatie

Archicad 21

Archicad 20

Archicad 19

Archicad 18

Archicad STAR(T) Edition download archief

STAR(T) Edition 2022

1. Archicad STAR(T) Edition 2022
  2. Systeemeisen

STAR(T) Edition 2021

1. Archicad STAR(T) Edition 2021
  2. Systeemeisen

STAR(T) Edition 2020

1. Archicad STAR(T) Edition 2020
  2. Systeemeisen

STAR(T) Edition 2019

1. Archicad STAR(T) Edition 2019
  2. Systeemeisen

STAR(T) Edition 2018

1. Archicad STAR(T) Edition 2018
  2. Systeemeisen

STAR(T) Edition 2017

1. Archicad STAR(T) Edition 2017
  2. Systeemeisen

STAR(T) Edition 2016

1. Archicad STAR(T) Edition 2016
  2. Systeemeisen