BIM-modellen voor bestekken

In onderstaand filmpje wordt uitgelegd hoe met BIMcollab ZOOM (WIN/MAC) informatie uit IFC-modellen ingezien en gecontroleerd kan worden. Denk daarbij aan informatie over materialen (NAA.K.T.) en classificaties (Stabu 2, NL/SfB) die nodig zijn voor een bestek.

Er wordt getoond hoe men met de betrokken partners over de BIM modellen, op basis van deze modellen, communiceert.
Ook het maken van een opsomming of lijst (en export naar excel) van alle in het model aanwezige informatie komt aan bod.