BIMcloud 2021.1 | 17-02-2021

GRAPHISOFT heeft BIMcloud 2021.1 uitgebracht.

De focus van deze update is om Archicad 25 en de bètaversies te ondersteunen, en oplossingen en verbeteringen te leveren:
  1. Ondersteuning voor Archicad 25 en de bètaversies hiervan
  2. Stabiliteitsverbeteringen voor Change Host
  3. Prestatieverbeteringen voor bepaalde BIMcloud Server-bewerkingen, zoals het maken van back-ups en snapshots, dupliceren van projecten en Open / Join Teamwork-projecten
  4. Verbeteringen in de functionaliteit van de bestandsserver
We raden deze versie aan voor alle BIMcloud- en BIMcloud Basic-klanten. Dit moet per geïnstalleerde versie van BIMcloud gedaan worden.
De update moet per BIMcloud versie 2 keer uitgevoerd worden, 1 keer om de manager module te updaten, en 1 keer om de servermodule te updaten.
De updates voor BIMcloud as a Service worden door GRAPHISOFT ingepland.