BIMcloud online cursusmodules

In het GRAPHISOFT Learn Portal zijn de volgende online cursusmodules opgenomen. De cursussen bestaan steeds uit meerdere modules.
  1. Getting Started with BIMcloud as a Service
    Een webinar van circa 1 uur over de basisfuncties van BIMcloud as a Service samen met stap-voor-stap-instructies voor het opzetten van het systeem en het migreren van bestaande projecten naar dit platform.

2. BIMcloud for Project Managers
    Een online videocursus van 1,5 uur voor projectmanagers, die in eigen tempo gevolgd kan worden. Geeft een basisoverzicht en begrip van de verschillende BIMcloud-versies en hun functionaliteiten.

3. BIMcloud for IT Professionals
    Een online videocursus van 1,5 uur voor IT-specialisten van de klant, die in eigen tempo gevolgd kan worden. Deze biedt technische details over de functionaliteiten en vereisten van BIMcloud.