Check for Updates | 25-01-2021

Check for Updates

Is de meest recente Update voor Archicad niet direct zichtbaar?

Sinds de introductie van Archicad 24 is de mogelijkheid om het programma te checken op eventuele updates uitgebreid met een keuze optie.
Anders dan voorheen worden met het klikken op de 'Check for Updates' knop in het Help menu nu niet één, maar meerdere tabbladen van een internet browser geopend.
Navigeer naar het betreffende tabblad om de gewenste update te downloaden:
  1. Open het menu Help
  2. Klik op 'Check for Updates'
  3. Kies het juiste tabblad in de browser (!) voor de gewenste update
  4. Klik op 'Download now'
  5. Installeer de update door het installatiebestand uit de download map uit te voeren

Alle Archicad Updates

Download voorgaande Archicad updates hier