Controleer uw afdrukgrootte op het scherm

Met een enkele klik kan de schermweergave in ARCHICAD op afdrukgrootte ingesteld worden. Onderaan de schermrand van ieder venster (behalve het 3D venster) bevindt zich een knop waarin het actuele zoompercentage ten opzichte van de ingestelde schaal te zien is. Na een klik op deze knop, kan het zoompercentage gekozen worden. Zo is de afdrukweergave te controleren of kunt u zelfs maatvast op papier over het scherm heen schetsen. Gebruik daarvoor alleen pennen die het scherm geen schade toe kunnen brengen. Deze tip bespaart papier bij verkeerde schaal printen.