Dakuitslag maken

1. Ga naar het 3D venster
  2. Kies View > 3D Navigation Extras > Look to Perpendicular of Clicked Surface (of gebruik de knoppenbalk)
  3. Klik op het vlak van het dak
  4. Maak van dit beeld een 3D Document via Document > Documenting Tools > New 3D Document (of gebruik het contextmenu)
Maak achter het vlak vallende lijnen zichtbaar met Hidden Edges functie van het 3D Document.

Als de dakhelling later verandert, dan dient het kijkpunt van het 3D Document handmatig te worden geüpdatet.
  1. Ga naar het 3D venster.
  2. Kies View > 3D Navigation Extras > Look to Perpendicular of Clicked Surface (of gebruik de knoppenbalk).
  3. Klik op het vlak van het dak met de nieuwe helling.
  4. Open het 3D document.
  5. Open het context menu > Redefine based on current 3D window