Systeemeisen - Driver grafische kaart up to date houden

Het is belangrijk de driver up to date te houden, zelfs bij een splinternieuwe computer is niet altijd de laatste versie geïnstalleerd.

Windows

1. Ga naar de website van de fabrikant van de videokaart (Nvidia en AMD zijn de meest voorkomende leveranciers)
  2. Download de driver
  3. Installeer deze volgens opgave van de fabrikant.

Apple

Op het besturingssysteem van Apple wordt de driver up to date gehouden door het besturingssysteem. Indien dit niet automatisch gebeurt, kan dit gedaan worden via het Appeltje linksboven > App store en installeer eventuele updates voor de grafische kaart of het besturingssysteem.