Exporteren van IFC-bestanden en modules via de Publisher Sets

Exporteren van IFC-bestanden en modules via de Publisher Sets

Naast 2D tekeningen kunnen met de Publisher ook IFC bestanden en module bestanden geëxporteerd worden. Dit is handig om consistente modelinformatie te genereren. Deze methode werkt bovendien sneller en betrouwbaarder wanneer er veel wijzigingen doorgevoerd worden. Voor IFC bestanden is meteen ook de juiste translator en modelfilter vastgelegd; handelingen die bij een manuele export elke keer opnieuw gedaan moeten worden en zo de kans op fouten vergroten.

Bij modules kan ervoor gekozen worden specifieke verdiepingen uit een model te exporteren. Deze optie is alleen via de Publisher mogelijk.
  • Kies hiervoor een plattegrond View in een Publisher-Set
  • Kies het bestandsformaat 'Module File'
  • Klik op ’Options…’
  • Kies de gewenste verdiepingen