Eigen specificaties aanpassen

Omdat eigen specificaties op twee plaatsen bewaard kunnen zijn (in het bestek zelf of in een catalogus) zijn er twee manieren om deze te bewerken:
  1. Indien een eigen specificatie alleen nog maar in het bestekdocument staat kan de bron bewerkt worden via rechtsklik op de titel en de keuze: Bron bewerken.
  2. Indien een eigen specificatie al in een eigen catalogus is bewaard kan de bron het beste bewerkt worden in die catalogus. Dubbelklik op de titel, en kies in de specificatie-browser voor de knop Bewerken onder het voorbeeldvenster, terwijl de te bewerken specificatie in beeld is. Een open specificatie van derden kan niet bewerkt worden indien de OSF catalogus het kenmerk ‘alleen lezen’ had meegekregen.
Indien de bron van een eigen specificatie in het document bewerkt wordt, is deze nog niet in de catalogus ververst. Bewaar de eigen specificatie opnieuw in de catalogus, de vorige versie wordt dan in de catalogus vervangen.