Eigen titel voor tekening aanmaken

Op een lay-out kunnen onder de tekeningen automatisch titels geplaatst worden. De standaard titels hebben diverse instellingen om naar eigen inzicht aan te passen en als favoriet in te stellen. Daarnaast is het mogelijk deze meegeleverde titel-objecten te vervangen worden door nieuwe, naar eigen inzicht gemaakte titel:
  1. Maak een nieuw titel-object:
    1. Ga naar File > Libraries and Objects > New Object...
    2. Klik op 'Select Subtype...' (rechtsboven)
    3. Kies 'Documentation Element > Drawing Symbol > Drawing Title'

2. Stel de afmetingen van de titel in, zoals die op papier moeten zijn:
    1. Activeer 'Parameters' (in de kolom links)
    2. Vul de lengte in bij  variabele 'A' / 'Dimensie 1'
    3. Vul de hoogte in bij variabele 'B' / 'Dimensie 2'

3. Maak de titel op met de gewenste informatie en lijnen:
    1. Open het 2D symbool (vanuit de kolom links)
    2. Stel de schaal in op 1:1
    3. Teken/plaats lijnen, arceringen en (auto)teksten

4. Sla het object op
    Basisuitleg objecten maken
De titel kan nu via de Drawing Tool die is geactiveerd in het Layout Book gekozen worden onder het onderdeel 'Title'.