Extra opties voor stramienen in gevels en doorsneden

In de standaardinstellingen van gevels en doorsneden worden alleen stramienlijnen die haaks op de marker staan getoond. Als niet orthogonale stramienlijnen wel getoond moeten worden, kan deze instelling in het tabblad 'Grid Tool' van de 'Elevation/Section Settings' gewijzigd worden. Hier kan ook aangegeven worden welke stramienen getoond worden en welke niet. De positie van de stramienlijn in de gevels en doorsneden is het snijpunt tussen de gevel- of doorsnedelijn en de stramienlijn op de plattegrond.