BIMx PRO functionaliteiten

Voor nog meer opties in BIMx zoals zeer grote modellen bekijken, Airprint, Google Cloud print en Inner app communicatie is er de mogelijkheid om de BIMx app uit te breiden met PRO functionaliteiten.

Aanschaf PRO functionaliteiten

Deze PRO functionaliteiten kunnen op de volgende manier aangeschaft worden:
  1. Ga in de BIMx app naar de 3 puntjes in linker bovenhoek
  2. Kies vervolgens voor de BIMx Store
  3. Vervolgens kan er voor een maand- of jaarabonnement gekozen worden

PRO functionaliteiten

1. Ongelimiteerde 3D model grootte
    Door middel van Data Streaming wordt het mogelijk om zeer grote modellen te bekijken en te openen op mobiele apparaten.
    Lees meer in het helpcenter artikel van GRAPHISOFT >
  1. Favoriete weergaven
    Bewaar favoriete weergaven van het model en gebruik deze in een presentatie.
    Lees meer in het helpcenter artikel van GRAPHISOFT >
  1. AirPrint en Google Cloud Print
    Print je 3D en 2D tekeningen rechtstreeks vanuit BIMx.
  1. Inter-app communicatie
    Aan de hand van URL schema's kan data eenvoudig uitgewisseld worden met andere apps.

2. Integratie met externe Databases
    Krijg toegang tot eender welke web-enabled database rechtstreeks vanuit het Hyper-model.
  1. BIMcloud Teamwork Messaging
    Maak gebruik van een BIMcloud licentie. De licentie is gekoppeld aan één model. Bij het gebruik van BIMcloud licentie is het mogelijk om te communiceren via BIMx met BIMcloud Teamwork Messaging

Zie het uitgebreide overzicht op het helpcenter van GRAPHISOFT.

Belangrijk voor bestaande BIMx Pro gebruikers

Vanaf medio 2020 is de BIMx App voor iOS niet meer apart als PRO applicatie te downloaden. De PRO functies worden samengevoegd in één applicatie "BIMx".
De bestaande BIMx PRO app zal niet meer worden onderhouden door GRAPHISOFT en uit de App store verdwijnen. Deze transitie zal in de nabije toekomst ook gelden voor de Android BIMx applicaties.

Hieronder de wijzigingen op een rij:
  1. BIMx PRO wordt samengevoegd met de bestaande BIMx app
  2. De standaard BIMx app blijft gratis
  3. De PRO functionaliteiten worden beschikbaar bij het afsluiten van een abonnement
  4. Er is meer keuzevrijheid om een PRO abonnement af te sluiten, per maand of per jaar
  5. Een PRO abonnement is standaard beschikbaar voor betalende BIMCloud gebruikers,
  6. Bestaande gebruikers van de BIMx App kunnen hun app updaten om nieuwe gratis features te gebruiken.
Gebruikers die de huidige BIMx PRO app gebruiken hebben de keuze om:
  1. De bestaande PRO versie blijven gebruiken zonder verdere kosten, maar zonder te kunnen profiteren van nieuwe ontwikkelingen
  2. Upgraden naar de nieuwe BIMx app en 12 maanden gratis gebruik maken van de PRO functies binnen de App