Geprofileerde elementen ontbreken in IFC

Het is mogelijk dat door een combinatie van factoren bepaalde geprofileerde elementen niet goed vertaald worden naar IFC. Indien de IFC translator export ‘Geometry Conversion / elements with junctions’ ingesteld staat op: Extrusion/revolved worden complex profiles met curves niet goed vertaald naar IFC. Dit kan bijvoorbeeld een waterhol in een profiel zijn. Om dit te voorkomen raden we aan de complex profiles niet te voorzien van curves (gebogen lijnstukken) en deze te vervangen door segmenten van rechte lijnen.