Licenties - Graphisoft Forward registratie en activatie

Bij de aankoop van Archicad in combinatie met de KUBUS KeyMember Editie is Graphisoft Forward inclusief in het abonnement. Hiermee kan steeds gebruikt gemaakt worden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BIM Software voor architecten, uitstekende support en een uitgebreide kennisbase.

Met het doorlopen van onderstaand registratieproces voor Graphisoft Forward beschikt men altijd over de laatste updates voor Archicad. Als extras krijgen Forward-licentiehouders toegang tot Technology Previews en additionele voordelen zoals BIMx Model Hosting, Maxon Redshift, Param-O.

Registratie Graphisoft forward

Na aankoop van een Archicad KeyMember abonnement wordt er zowel door KUBUS als GRAPHISOFT een e-mail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. In de uitleveringsmail van KUBUS staat de benodigde informatie over Archicad licenties en downloads. De e-mail van GRAPHISOFT bevat de digitale uitnodiging om Graphisoft Forward  te activeren. Deze activatie gebeurt op basis van het persoonlijk Graphisoft ID.  Volg hiervoor de onderstaande stappen:
  1. Activeren van Graphisoft Forward
    Klik in e-mail op de oranje knop om het activatieproces te starten

2. Inloggen met het Graphisoft ID
    Een Graphisoft ID (GSID) is een persoonlijk account dat voor verschillende websites en producten van Graphisoft gebruikt wordt. Het GSID is nodig om Forward te activeren. In ons Helpcenter is meer uitleg te vinden over het Graphisoft ID. Klik op onderstaande opties voor meer informatie (in het Engels) indien van toepassing:
    1. Ik ben een nieuwe gebruiker en heb nog geen Graphisoft ID
    2. Ik ben een nieuwe gebruiker en heb al een Graphisoft ID
    3. Ik ben een bestaande gebruiker en heb nog geen Graphisoft ID
    4. Ik ben een bestaande gebruiker en mijn Graphisoft ID is niet gekoppeld aan mijn bedrijfsaccount
    5. Ik ben een bestaande gebruiker en mijn Graphisoft ID is gekoppeld aan mijn bedrijfsaccount
    6. Ik ben een bestaande gebruiker en ik weet niet of mijn Graphisoft ID is gekoppeld aan mijn bedrijfsaccount

3. Registreren voor Graphisoft Forward
    Met het GSID wordt toegang verkregen tot de registratiepagina voor Graphisoft Forward. Vul hier gevraagde informatie in. Deze benodigde informatie is afhankelijk van of men een bedrijf vertegenwoordigt of een particulier bent. Selecteer in geval van particulier bovenaan de pagina '"I 'm a private individual".

Het formulier bestaat uit twee delen:
    1. Contractuele informatie
      1. Rechtspersonen moeten de officiƫle bedrijfsnaam, postcode, adres, stad, staat, land en btw-nummer verstrekken
      2. Particulieren moeten hun naam, postcode, adres, stad, en land opgeven
    2. Contactgegevens
      1. Rechtspersonen moeten de naam van de contactpersoon, het e-mailadres en het telefoonnummer opgeven
      2. Particulieren moeten hun e-mailadres en telefoonnummer opgeven

4. Accepteren van Graphisoft Forward
    Klik op de oranje button om de registratie af te ronden

5. Bevestigen van Graphisoft Forward
    Na een succesvolle registratie wordt een e-mail ter bevestiging gestuurd

Rond het proces af door op de oranje button te klikken in deze mail.

Informatie en Support

1. Bezoek de website van Graphisoft Forward voor meer informatie over het actuele aanbod
  2. Hulp nodig tijdens de registratie? Neem contact op met KUBUS Support of kijk op Troubleshooting pagina van Graphisoft Forward