Graphisoft ID - Per gebruiker

Wij adviseren om bij het gebruik van losse licenties een algemene bedrijfs e-mailadres als beheerdersaccount te gebruiken, en voor elke gebruiker zijn/haar eigen e-mailadres. Bij netwerklicenties volstaat het gebruik van enkel één beheerdersaccount.

Voor verdere info over het omgaan met de rechten van het Graphisoft ID, raadpleeg Licenties beheren in de GRAPHISOFT ID website.