Het model blijvend laten roteren

Ctrl/Cmd + R laat het model roteren om een geselecteerd element als centrum van de rotatie. Hiervoor moet de Spin-functie geactiveerd zijn in het 3D venster. Klik gaandeweg met de muis op een component om het centrum van de rotatie te wijzigen.

Met de toets esc of nog een keer Ctrl/Cmd + R stopt de rotatie. Gebruik het middelste scrollwieltje, klik en sleep om de afstanden aan te passen. Gebruik de pijltoetsen om het handmatig nog verder te verfijnen.