Een STABU2 tekst zelf aanpassen als deze verouderd is

Van bestaande STABU2 specificatievarianten kunnen eigen Open specificaties gemaakt worden. Ga als volgt te werk:
  1. Maak de (niet ingevulde en volledig opengeklapte) specificatievariant vrij door met rechts op de titel te klikken en te kiezen ‘Vrij maken’.
  2. Pas de inhoud van de keuzeteksten naar wens aan.
  3. De titel van een specificatievariant kan aangepast worden door op de titel te rechtsklikken en te kiezen voor ‘Eigenschappen’.
  4. Klik opnieuw met de rechtermuisknop op de titel en kies voor ‘Omzetten naar specificatie’.
 Deze gewijzigde specificatie kunnen in een eigen catalogus opgeslagen worden als Open Specificatie, zodat ook bij andere bestekken, waarbij de eigen catalogus gebruikt wordt, dezelfde gewijzigde specificatie beschikbaar is. Klik met de rechter muisknop op de titel en kies: Opslaan in catalogus en bewaar de variant in de eigen catalogus naar keuze.