Ideeënbus

Het je een idee of wensen voor één van onze programma's of diensten, dan zijn we daar altijd benieuwd naar. Vaak komen we ook wensen tegen die al kunnen of waar we een handige workaround voor hebben.
Voor een efficiënte afhandeling ontvangen we bij voorkeur één wens per bericht. Een goede onderbouwing van de wens vergroot de kans op implementatie hiervan.
  1. Ideeënbus Archicad
  2. Ideeënbus Solibri
    Er kan ook gebruik gemaakt worden van de Solibri Society. Solibri gebruikers wereldwijd kunnen deze dan liken om de wens meer kracht te geven. Verder kan hier met andere Solibri gebruikers kennis en ervaring uitgewisseld worden.
  3. Ideeënbus KUBUS Spexx
  4. Ideeënbus BIMcollab
  5. Ideeënbus overig