Instellen invoerwaarden van model en lay-outs

Working Units

Het aantal decimalen dat zichtbaar is bij de Parameter Settings, Info Box en in de Tracker kan worden ingesteld in het menu Options > Project Preferences > Working Units. Dit is één instelling die geldt voor het hele project. Het aantal mogelijke decimalen is afhankelijk van de gekozen eenheid. Er zijn de volgende instellingen:
  1. Length Unit, Area Unit, Volume Unit
    Heeft betrekking op de modelleer omgeving (Project Map + View Map)
  2. Angle Unit
    Heeft betrekking op de hoekweergave in de tracker
  3. Layout Unit
    Heeft betrekking op de lay-out omgeving (Layout Book)
  4. Numbers without Units
    Heeft betrekking op alle plaatsen waar de grootte van tekst kan worden ingesteld