Update - KeyMember Editie

De meeste Archicad gebruikers hebben de KeyMember Editie aangeschaft maar sommige hebben deze (nog) niet geïnstalleerd. Hierdoor kan geen gebruik gemaakt worden van een groot aantal functies die het werken met Archicad makkelijker, beter én vooral efficiënter maken.
De KeyMember Editie is een installatie die aanvullend op de Archicad installatie uitgevoerd wordt. Controleer of de KeyMember editie wel of niet geïnstalleerd is. Dat is te herkennen aan het menu item KeyMember, waar onder info ook de geïnstalleerde versie is te zien.

Bekijk alle extra features van de KeyMember Editie >