Kubus Stabu 4 bestanden inlezen/bewerken in KUBUS Spexx

KUBUS Spexx is een update van Kubus Stabu 4 die een nieuwe naam heeft gekregen. Afgezien van de nieuwe features werkt het progamma zoals daarvoor en zal alles heel herkenbaar zijn in het programma. Wij raden aan de update naar KUBUS Spexx te installeren omdat er meer mogelijkheden zijn en KUBUS Spexx wordt onderhouden voor de nieuwste besturingssystemen.