Kopie maken van een subset/view/clone/layout

Soms is het nodig een net iets ander onderdeel in de Navigator aan te maken dan een bestaande view, clone, subset, layout, master-layout of publishset onderdeel. Dit kan snel en eenvoudig door met ingedrukte alt-toets (Mac OS) of ctrl-toets (Windows) een onderdeel in de navigator te verslepen en de kopie vervolgens van de gewenste instellingen te voorzien. Het kan met bijna elk onderdeel in de navigator view map, layout book en publisher en werkt aanzienlijk sneller dan nieuwe navigator onderdelen aan te maken waar alle instellingen opnieuw gekozen moeten worden.