Licenties - Gestolen of kapot

Software Key

Is de computer waarop de licentie staat gestolen of geformatteerd, dan moet de licentie vervangen worden.

Voor het herstellen van de Archicad licentie is het nodig het formulier de bijlage (onderaan deze pagina) in te vullen en aan ons te retourneren.
Stuur het formulier terug aan  info@kubusinfo.nl.
Geef eventueel een hoge prioriteit aan de mail.

Hardware Key

Werkt de Hardware Key niet (goed) meer, neem dan contact op met helpdesk@kubusinfo.nl.
Is de Hardware Key (USB-Stick) gestolen of fysiek kapot neem dan contact op met  info@kubusinfo.nl. Is deze gestolen is ook een bewijs van aangifte noodzakelijk.

Kosten

Aan het vervangen van hard- en softwaresleutels zijn administratiekosten verbonden. Als Keymember zijn deze kosten lager.

Toelichting formulier

Voor een snelle afhandeling is het van belang het formulier (onderaan deze pagina) goed in te vullen. De meeste onderdelen spreken voor zich de andere staan hieronder even toegelicht:
  1. Voor een Software licentie is dit de code die begint met  'SW'
    Voor een Hardware sleutel is de opbouw in het algemeen:  x-xxxxxxx
    Beide kunnen in het Graphisoft ID opgezocht worden.

2. Maak een keuze uit de opties. In het algemeen geldt:
    1. Kapotte Software licentie > 'Destroyed Software Key'
      Beschrijf eronder de oorzaak
    2. Gestolen computer of hardware sleutel > 'Stolen'
      Hierbij is een politierapport nodig voor gratis of gereduceerde vervanging van de licentie