Melding bij netwerklicentie 'Onvoldoende toegangsrechten'

Melding

De melding 'Onvoldoende toegangsrechten' verschijnt is er iets niet goed gegaan bij de installatie van een netwerklicentie.
Volg bij de installatie de exact de stappen uit de installatiehandleiding. Na installatie mogen geen wijzigingen aangebracht worden door bestanden te verplaatsen of te verwijderen.
Bij verplaatsen van het licentiebestand naar een andere folder wordt dit licentiebestand ongeldig en zal opnieuw de activatie gedaan moeten worden.

Oplossing

1. De bestanden in de KUBUS Spexx licentiefolder (C:\Users\Public\Libraries\KubusSpexx5) dienen verwijderd te worden

2. Hierna dient de licentie-activatie-procedure opnieuw te worden uitgevoerd volgens de Licentiemanager handleiding, deze is als bijlage aan dit artikel gekoppeld.