Looplijn verleggen

1. Open de Stair Settings
  2. Stel onder Stair > Geometry and Positioning in waar de looplijn moet liggen
  3. Controleer onder Stair > Floor Plan Display > Walking Line of the Walking Line Symbol Position op ‘Default’ staat.
Kan met deze instellingen niet het gewenste effect bereikt worden en/of is de trap in de Edit modus aangepast, pas dan ook de looplijn aan in de Edit modus van de trap.