MFA code gevraagd bij inloggen in Solibri | 10-05-2021

Solibri vraagt soms bij het inloggen om een 6-cijferige MFA-code (extra authenticatie).

Oorzaak

De registratie voor het Solibri account is niet op een veilige manier voltooid doordat het eerste/initiƫle wachtwoord niet is ingesteld via de per e-mail toegestuurde link.
Mogelijk doordat deze e-mail als junk/spam/ongewenste mail is binnengekomen, is deze registratiemail niet opgemerkt.

Het instellen van een nieuw wachtwoord via 'Forgot password?' is, zoals mogelijk als opgemerkt, geen oplossing hiervoor.

Oplossing

1. Sluit Solibri af
  2. Zoek de registratiemail vanuit het Solibri Solution Center met de link voor het veilig instellen van het initiƫle wachtwoord
Controleer de map met ongewenste mail indien in de inbox niets gevonden wordt.
  1. Open de link in deze e-mail en stel een wachtwoord in
Hierna moet het mogelijk zijn om in te loggen in Solibri of het Solibri Solution Center.

Registratiemail niet terug te vinden?
Neem contact op met Solibri support of de KUBUS helpdesk via chat, telefoon of e-mail voor een nieuwe registratielink.

De volledige informatie is (in het Engels) terug te vinden in het Solibri helpcenter.