Navigeren in Archicad via de tabbladen

Navigeren door het project - Tabbladen

Met behulp van de tabbladen boven het tekenvenster van Archicad, kan makkelijk gewisseld worden tussen Views. Als één van de Filters veranderd ten opzicht van de opgeslagen View, dan geeft het tabblad dit aan met een uitroepteken naast het icoontje. Door te dubbelklikken op het tabblad wordt die View hersteld.
Ook met behulp van de rechtermuisknop op het tabblad, kan een eerder opgeslagen View worden hersteld. Dit is met name handig als alle Filters zijn aangepast, nadat een element vanuit 3D in de plattegrond wordt getoond of vice versa, met de optie Select in Floor Plan of Select in 3D.