Oplossingen voor installatie- en opstartproblemen

Het programma loopt vast tijdens het opstarten

Het kan zijn dat er een fout is geslopen in het bestand waar de gebruikersinstellingen staan.

Oplossing

1. Ga in de verkenner naar de folder: C:\Users\[username]\AppData\Roaming\Kubus\KubusSpexx5.
  2. Verwijder hier het bestand KubusSpexxUser.ini
  3. Start KUBUS Spexx weer op
Let op dat in verkenner de verborgen items worden weergegeven
Mocht dat niet helpen dan kan deïnstalleren en opnieuw installeren van KUBUS Spexx een oplossing zijn.

Melding: 'Er is een probleem met het Windows Installer pakket' (de-installatie onder Windows 10)

Windows 10 werkt met app’s. Bij het de-installeren via Apps & Features kan foutmelding 'Er is een probleem met het Windows Installer pakket' verschijnen.

Oplossing

1. Probeer te de-installeren via het Configuratiescherm > Programma’s en onderdelen
    Op die manier werkt het wel. Wij werken samen met de leverancier van de installatiesoftware aan een oplossing.