Opslaan van Selectie Sets

Maak selecties en sla deze op voor herhaald gebruik

Open het Selections Palette via het Pull Down menu: Window > Palettes > Selections

Met de knoppen in dit selectie palet is het mogelijk om elke gemaakte selectie op te slaan en herhalend te gebruiken. Gebruik het palet in combinatie met 'Find and Select' om selectie sets aan te maken vanuit plattegronden, doorsneden, aanzichten, het 3D vensters, detailvensters en worksheets.

1. Klik links bovenin op 'Name' om de Selectie Sets op naam te selecteren
  2. Klik rechts bovenin de pre header om de Selectie Sets per venster type te selecteren
  3. Selecteer de gewenste Selectie Set
  4. Onderin wordt een overzicht getoond van de typen en aantallen in de betreffende set

Maken, wijzigen en verwijderen van Selectie Sets

1. Gebruik Add Selection om de huidige selectie op te slaan, vanuit het actieve venster. Er wordt gevraagd om de Set een naam te geven
  2. Gebruik de Redefine knop om de gekozen Selectie Set te updaten met de huidige selectie
  3. Hernoem indien gewenst de Selectie Set
  4. Verwijder de geselecteerd Selectie Set

Werken met Selectie Sets

1. Klik op   om alleen die elementen die ge-highlight zijn in het actieve venster uit de Selectie Set te selecteren
  2. Klik op  -  om de elementen van de selectie set de de-selecteren uit de actieve selectie
  3. Klik op  + om elementen van een selectie set toe te voegen aan de actieve selectie
Bovengenoemde handelingen kunnen alleen worden gedaan in het actieve venster