Overstappen naar Live issues synchronisatie met 9.12 | 7-12-2020

Overstappen naar Live issues synchronisatie met 9.12 | 7-12-2020

Het overstappen naar Solibri 9.12 heeft invloed hebben op de huidige manier van issues uitwisselen, aanpassen een aanmaken. Voor bestaande projecten wordt de link tussen issues op een BCF server en presentaties of checking resultaten niet standaard behouden. Lees BCF Live Connector - Overstappen om de beste manier van overstappen te bepalen.
Ook goed om te weten bij de overstap naar Solibri 9.12
  1. De beheerder dient in het Solibri Solution Center versie 9.12 aan gebruikers toe te kennen voordat deze in gebruik kan worden genomen.
  2. De oude verbinding BIMcollab is vervallen, gebruikers kunnen alleen nog kiezen voor de vernieuwde verbinding BIMcollab new.
  3. Vanaf versie 9.12.0 zijn er een paar functies niet meer mogelijk in Solibri Anywhere: Het samenvoegen van IFC bestanden en aanmaken van nieuwe issues.
  4. Bekijk onze omschrijving over werken met de BCF Live Connector