Punt tussen duizendtallen

Bij de maatvoeringen wordt er meestal achter de hele meters een punt weergegeven. Dit kan ingesteld worden bij de systeeminstellingen van het besturingssysteem. Als deze instelling wordt gewijzigd, moet ARCHICAD opnieuw opgestart worden om het effect te zien. De instellingen gelden niet alleen voor ARCHICAD, maar voor alle programma’s.

Windows

1. Ga naar Start > Configuratiescherm > Land en taal
  2. Klik in het tabblad Notaties op de knop Meer instellingen
  3. Activeer het tabblad Getallen
  4. Vul bij Cijfergroeperingssymbool het gewenst teken of een spatie in

Mac

1. Ga naar Systeemvoorkeuren > Taal en regio
  2. Klik op de knop Geavanceerd
  3. Activeer het tabblad Algemeen
  4. Kies bij Scheidingsteken getallen het gewenste scheidingsteken of geen