Sneltoets Apple Dock gelijk aan drag+copy

De sneltoets voor Apple Dock en drag+copy is gelijk (alt+cmd+D). In dat geval geeft een Mac-functie voorrang op de sneltoets voor de ARCHICAD functie. Er zijn twee oplossingen:

1. Aanpassen instellingen computer

1. Ga naar Systeemvoorkeuren > Hardware > Toetsenbord
  2. Ga naar het blad 'Toetscombinaties'
  3. Zet het vinkje uit bij 'Schakel verbergen Dock in of uit'

2. Gebruik andere sneltoetsen voor het oproepen van het commando drag+copy

1. Gebruik cmd+D en daarna alt. Voordeel is dat dan ook gebruikt gemaakt kan worden van drag+multicopy: alt+cmd, dat werkt ook hetzelfde in combinatie met het Petpalet
  2. Stel een andere sneltoets in bij Option > Werk Environment > Keyboard Shortcuts.
Raadpleed dit artikel voor meer informatie over het instellen en opslaan van de werkomgeving.