Solibri 9.13.0 verschenen | 16-11-2022

Op 16 November heeft Solibri een onderhoudsupdate uitgebracht. Deze release introduceert nieuwe integratiemogelijkheden met CDE's, ondersteuning voor aanvullende IFC 4-componenten, belangrijke beveiligingsupdates en meer. Bekijk het volledige overzicht in onze release notes.

Voor deze nieuwe versie dient in het Solibri Solution Center het versienummer (9.13) toegewezen te worden aan gebruikers alvorens zij deze met een licentie kunnen opstarten.
Details hierover staan in het artikel Beheren van licenties in het Solibri Solution Center onder 'assignment'.
MacOS gebruikers die "Dark mode" gebruiken, kunnen problemen ondervinden met het opstarten van het Solibri installatieprogramma. Om dit op te lossen, kan voor de duur van het installatieproces worden opgeschakeld op de "Light mode".