Starten met de ARCHICAD - Grasshopper Live Connection

Om met de ARCHICAD - Grasshopper Live Connection te starten open je Rhino en daarna de plugin Grasshopper. In ARCHICAD ga je dan naar File > Interoperabilty > Grasshopper Connection. Druk dan op de knop 'Start connection' om met het openstaande Grasshopper bestand verbinding te maken.
  1. Na installatie is er een PDF bestand onder Help > Documentation > Grasshopper-ARCHICAD Live Connection 2.3 User Guide.
  2. De online help-documentatie kan hier worden geraadpleegd
  3. GRAPHISOFT heeft een interactieve online beginnerscursus
  4. Om met Grasshopper te beginnen is er deze videocursus van de de ontwikkelaar van Grasshopper Get Started by David Rutten
  5. Een handleiding Grasshopper is hier te vinden: Grasshopper Primer