Studentenlicentie naast een commerciële licentie

De Archicad educatielicentie is te gebruiken voor opleidingsdoeleinden. Archicad heeft dan alle mogelijkheden die een commerciƫle licentie heeft, echter worden de bestanden voorzien van een watermerk.

Tijdens een stage of bijbaan is het mogelijk dat er op dezelfde computer werkzaamheden verricht moeten worden voor het bedrijf en is dus het gebruik van een commerciƫle licentie of stage-licentie nodig. Archicad start standaard op met de EDU licentie. Lees op de site van GRAPHISOFT hoe beide licenties naast elkaar te gebruiken.