Te tonen gegevens ramen- en deurenstaat

Voor het regelen van de hoeveelheid gegevens die getoond moeten worden in de ramen- en deurenstaat, volg onderstaande stappen:
  1. Open het menu Document > Schedules > Scheme Settings (of open de Scheme Settings vanuit de Schedule)
  2. Selecteer de aan te passen Schedule
  3. Ga naar het tabblad Fields
  4. Selecteer eigenschappen in het kader Schedule Fields en klik Remove om ze te verwijderen. Of voeg eigenschappen toe via de Add knop
Lees voor meer informatie dit artikel