Techtips en nieuwsbrief

Hieronder staan links naar de recente techtips.
Graag deze techtips direct zelf ontvangen of een collega aanmelden? Stuur dan een bericht naar ons met naam, bedrijfsnaam en e-mail adres:
  1. Aanmelden Archicad techtip
  2. Aanmelden Solibri techtip
Daarnaast hebben we ook een meer algemene nieuwsbrief:
  1. Aanmelden KUBUS nieuwsbrief

Archicad

1. Techtip 2021 - 05
    Bouwput ontgraving automatiseren | Ramen en deuren | Publisher tip | Hergebruik camerastandpunten | 3D BAG| Arc Awards | Wist je dat ...?
  2. Techtip 2021 - 04
    Constructies afstemmen | Transparantie | Grafische labels | NAA.K.T. | Eigenschappen overnemen | Twinmotion Update | Wist je dat ...?
  3. Techtip 2021 - 03
    Gespiegelde raam- en deurmerken | Archicad Action Center | Selectie sets opslaan | Thuiswerktip | Nieuwe Archicad BCF Manager | Archicad 24 update 3 | Wist je dat...?
  4. Techtip 2021 - 02
    Archicad Home Story | Ramen en deuren naar IFC | Twinmotion | Interactive Schedules | ArchiCafé | Wist je dat...?
  5. Techtip 2021 - 01
    Geprofileerde dakplaten | Gestippelde weergave | Archicad Update 2 | Artlantis 2021 | ArchiCafé | Wist je dat...?

Solibri

1. Techtip 2021 - 02
    ITO verbeteringen | Feature-verzoek | Back-ups | Solibright | Connectie met BIMcollab | Wist je dat
  2. Techtip 2021 - 01
    Update BCF Live connector | Resolutie | Info pop-up | Raming genereren | Archicad koppeling | Solibright