Archicad Trial-bestanden bewerken na proefperiode

Na de proef-periode van 30 dagen kunnen bewerkingen in Trial-bestanden niet meer opgeslagen worden. De bestanden kunnen alleen met een volledige licentie omgezet worden naar 'normale' Archicad bestanden. Volg hiervoor de volgende stappen op de computer waarop de Trial versie van Archicad is gebruikt:
  1. Plaats een geldige Archicad-licentie op de computer
  2. Start Archicad op
    Zodra de licentie wordt herkend, verandert de Trial versie in een Commerciƫle versie.
  3. Sla het bestand opnieuw op
    Het kan worden gebruikt worden als een normaal Archicad bestand
Als de Trial versie van de computer verwijderd is, kunnen de bestanden nooit meer worden geopend worden. De Trial versie geldt namelijk voor die specifieke computer met die specifieke versie van Archicad.
Bestanden die met de Trial-versie zijn gemaakt, zijn niet te openen met een STAR(T)Edition licentie of educatie licentie.