Twinmotion - installatie

Alvorens Twinmotion te installeren dient het gelinkt te worden aan Archicad. Log in met het GRAPHISOFT ID, volg vervolgens de stappen op de pagina om Archicad te linken aan Twinmotion: Linken ARCHICAD en Twinmotion. Na het linken kan de nieuwe versie gedownload en ge├»nstalleerd worden.
Om gratis gebruik te maken van Twinmotion als KeyMember moet er een account worden gebruikt bij Epic Games met hetzelfde(!) mail-adres als dat voor de Archicad licentie is gebruikt.

Bestaande gebruikers

Downloaden Twinmotion

1. Open de Epic Games Launcher
  2. Klik op de Twinmotion tab
  3. installeer de nieuwe versie van Twinmotion

Downloaden Plug in:

1. Open de Epic Games Launcher
  2. Klik op de Twinmotion tab
  3. Scroll naar beneden en klik op download the plugins
  4. Kies de juiste plugin en download.

Nieuwe gebruikers

1. Ga naar https://www.unrealengine.com/en-US/get-now/twinmotion
  2.  klik op "BUY NOW" en Log in met het Epic Games account of maak een nieuw account aan
  3. Ga vervolgens verder naar de aankoop pagina
    Als het linken van de Archicad licentie goed is verlopen zal de afrekening op 0 euro staan
  4. Klik op Place order om de aankoop af te ronden
  5. Installeer het programma.
    De installatie van het programma en de bijbehorende add-on voor Archicad wordt hier uitgebreid beschreven:
    1. Installeren Twinmotion
    2. Installeren Twinmotion Plugin
  1. Open na installatie Archicad. Boven in de menubalk is nu ook een menu Twinmotion zichtbaar
Voor het melden van problemen of vragen kan via de Epic Games Launcher ook gebruik gemaakt worden van de Twinmotion Community. Open de Epic Games Launcher > klik op de Twinmotion tab > Scroll naar beneden tot "MEET THE COMMUNITY" en open deze link: Twinmotion Community Hier worden crashes gemeld of vragen gesteld met betrekking tot de werking van Twinmotion.