Type VR bril voor BIMx

De standaard BIMx bril is een cardboard versie. Dit is een kartonnen versie van een VR bril waar een smartphone in past. De bril is te koop via onze webwinkel.
Let op dat de smartphone een interne gyroscoop heeft, zodat deze de kijkrichting kan volgend.
Daarnaast bestaan er stevigere en betere alternatieven. Er zijn twee vereisten als je op zoek gaat naar een VR bril voor BIMx:
  1. Er moet een smartphone in kunnen
  2. Er moet een bedieningsknop op zitten
    De bedieningsknop zorgt ervoor dat je de functionaliteiten van BIMx kan gebruiken in VR. Deze knop zit meestal aan de buitenkant van de bril en zorgt ervoor dat er intern een tikje tegen het scherm van de smartphone gegeven kan worden.