Update 9.12.4 verschenen | 18-03-2020

16 Maart is de nieuwste update van Solibri verschenen. Deze update verbeteringen aan de Information Takeoff functionaliteit op basis van gebruikerservarigen, zoals het exporteren van alle geopende Information Takeoffs naar één Excel rapport.
Daarnaast kan vanaf 9.12.4 de automatische update controle van Solibri aangepast worden via File > Settings > General > Update schedule.
Bekijk onze release notes >