Update simplebim

Er zijn drie mogelijkheden om simplebim te updaten:
  1. Simplebim zoekt zelf met enige regelmaat naar updates
    Bij het starten verschijnt dan een melding hierover, en er kan dan gekozen worden of deze direct ge├»nstalleerd moet worden.

2. Gebruik de download-link van het installatiebestand in de originele e-mail die bij de levering is ontvangen wanneer een nieuwe update beschikbaar is

3. Via het Files > Help > Check for updates gaat simplebim direct naar updates zoeken en deze direct installeren