Updaten/verlengen van een netwerklicentie van KUBUS Spexx

Een netwerklicentie moet jaarlijks verlengd worden. Gebruikers van KUBUS Spexx krijgen hierover vanaf 30 dagen voor het verlopen van de licentie een melding.
Verlengen dient te geschieden op de server of computer waarop de centrale licentie is geïnstalleerd.
  1. Open op die machine "KUBUS Spexx licentiebeheer" via "Start>Programma's>KUBUS>KUBUS Spexx 5 licentie",
    of direct vanuit de installatiefolder: ‘C:\Program Files\KUBUS\KUBUSSpexx5\KubusLicentieBeheer.exe’
  2. Kies in venster voor ‘Vernieuwen'
  3. Stuur de informatie uit het volgende venster naar info@kubusinfo.nl.
  4. Gebruik de knop ‘Naar het klembord’ om de informatie over te nemen of gebruik CTR+C/CTRL+V. Stuur liever geen schermafdruk omdat wij de aanvraag gegevens ook weer moeten overnemen.
  5. KUBUS stuurt vervolgens een e-mail waarmee de onderste velden in gevuld kunnen worden
Voor de gebruikers van de netwerklicentie hoeft verder niets aangepast te worden.