Verouderde teksten uit de Stabu catalogus zelf bijwerken

Er zijn meerdere methoden om verouderde teksten uit de Stabu-catalogus zelf bij te werken:
  1. Teksten vrij te maken
    Dit was het makkelijkst in Kubus Stabu 4 en eerder
  2. Het aanpassen van de vrijgemaakte specificatie en weer omzetten naar een eigen specificatie
Zo'n zelfgemaakte specificatie kan desgewenst in een eigen (OSF) catalogus opgeslagen worden voor hergebruik in andere bestekken. Lees hier meer over het werken met eigen specificaties.