Versie Archicad en BIMcloud (Basic)

BIMcloud

Op BIMcloud (de volledige versie) kunnen meerdere BIMcloud Server modules geïnstalleerd worden, waarmee meerdere versies van Archicad ondersteund worden.
Gebruik hiervoor steeds de actuele versie van de BIMcloud, zodat de laatste veiligheidsupdates en mogelijkheden beschikbaar zijn.

BIMcloud Basic

BIMcloud Basic kan één BIMcloud Server module, en dus één Archicad  versie, ondersteunen. Dit is wel voor alle versies van Archicad steeds dezelfde, actuele versie van de BIMcloud.

Om in meerderde versies van Archicad  met Teamwork te kunnen werken, kan daarom voor elke versie een aparte BIMcloud Basic geïnstalleerd worden.
Teamwork projecten die men wil overzetten naar een nieuwe versie van Archicad moeten dus naar een nieuwe BIMcloud Basic gemigreerd worden.

Lees meer

1. Voorbereiding en installatie van de BIMcloud (Basic)
  2. Instellen en beheren van een BIMcloud server